Laden Evenementen
muziek | zondag 15 dec 16:00 - 18:00

15 DEC ’19 – JAZZX: S’YO FANG GROUP – UNIEKE MIX KLASSIEK EN MODERN

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

 

Als pianist en componist neemt S’yo Fang (1986) een unieke plaats in onder de musici van zijn generatie. Zijn composities vormen een mix van genres, variërend van moderne klassieke muziek tot jazz, waarmee hij vooral  menselijke emoties wil uitdrukken.

S’yo Fang is geboren in Taiwan. Hij begon met klassieke pianolessen toen hij zeven was en studeerde in zijn geboorteland hierin af. Hierna is hij naar Nederland gegaan voor de opleiding Jazz op het Koninklijke Conservatorium in Den Haag en het Rotterdamse Conservatorium voor de studierichting Jazz Piano & Compositie.

Het JazzX team organiseert meerdere keren per jaar kleinschalige luisterconcerten waar jonge jazzmusici eigen werk brengen. JazzX werkt samen met de Pletterij en RTV Haarlem105 met als doel jonge musici te koppelen aan een geïnteresseerd publiek.