Laden Evenementen
muziek | zondag 15 jan 16:00 - 18:00

15 JAN ’23 – JAZZX: LOEK VAN DEN BERG QUINTET

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Het Loek van den Berg Quintet neemt je mee op reis. De muziek blijft boeien met vertellende composities, oprechte improvisaties en een fantastische controle over de instrumenten.

Loek van den Berg – altsaxofoon en composities
Nathan Surquin – trombone
Aseo Friesacher – piano, vocals
Willem Romers – drums
Cas Jiskoot – bas

De band presenteert in het concert hun debuutalbum “Wayfarer”. Loek vertelt: “Wayfarer is een beeldend, verhalend album, waarbij de composities je meenemen op de verschillende reizen die ik afgelopen jaren heb gemaakt. Landschappen en invloeden van andere muzikale culturen zijn de inspiratie geweest voor dit album.

LIVESTREAM -info & kosten
De realtime-livestream ticketprijs bepaal je zelf. Je koopt een ticket/tickets via de website. We vragen een minimumbedrag van €5,00 pp (incl. 9% btw). Samen kijken kan, je hoeft in principe maar één keer te betalen maar voel je zeker vrij om per persoon te betalen. Wij kunnen zo de muzikanten een realistische vergoeding bieden én zorgen dat ons programma ouderwets eigenzinnig blijft! Een half uur voor de start van het concert krijg je per email een link doorgestuurd naar de livestream.

Uit eten voor of na het event?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!