Laden Evenementen
Event | vrijdag 15 okt 19:30 - 23:00

15 OKT ’21 – REGENBOOGWEEK: JONGERENAVOND WALK-IN CLOSET (18-26 JAAR)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

TESTEN VOOR TOEGANG
Voor dit evenement geldt momenteel dat er maximaal 45 bezoekers binnen kunnen. Toegang is gratis maar een ticket via de website is vereist, evenals tonen van de vaccinatie app of negatieve testuitslag.

In het kader van Coming Outdag op 11 oktober a.s. organiseren we in de Pletterij een Regenboogweek van 14 t/m 17 oktober. Tijdens de gehele Coming-Out Week van 11 tot en met 17 oktober is in de Pletterij de tentoonstelling Haarlems Roze Hoogtepunten te zien.

WALK-IN CLOSET

Walk-In Closet, de nieuwe studentenbijeenkomst van COC Kennemerland organiseert een gezellige avond voor studenten tussen de 18 en 26 jaar oud.

Omdat het natuurlijk de spannendste maand van het jaar is, is het van belang dat alle heksen, tovenaars, vampiers en andere wezens of mensen aanwezig zijn! Het thema is dus: Halloween!

We zouden het waarderen als je je leukste of coolste kostuum aan doet, wij in ieder geval wel! Zien we je dan?

De regenboogweek wordt georganiseerd en mogelijk gemaakt door de regenboogpartners Haarlem: Bureau Discriminatiezaken, COC Kennemerland en Gay Haarlem i.s.m. de Pletterij.