Laden Evenementen
muziek | zondag 16 apr 16:00 - 18:00

16 APR ’22 – JAZZX: FLORIS KAPPEYNE TRIO

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
16 APR -JAZZX Kappeyne Trio -standaard
12,50
60 beschikbaar
16 APR -JAZZX Kappeyne Trio -HlemPas
8,00
60 beschikbaar
16 APR -JAZZX Kappeyne Trio -Jong <25jr
8,00
60 beschikbaar
16 APR -JAZZX Kappeyne Trio -Livestream
5,00
250 beschikbaar

FLORIS KAPPEYNE TRIO

Het samenspel van het trio wordt gekenmerkt door razendsnelle communicatie met energieke uitbarstingen. In de composities van Floris Kappeyne combineert hij de zachte klanken van zijn solo album met de eclectische stijl van Tijs en de Cubaanse en Senegalese ritmes van Wouter.

Het Trio won de Gigstarter Talent Award 2016. Ook als solo musicus is Floris gelauwerd: Beste Solist in de Jazzcontest Mechelen. Week van de Jazz Compositieopdracht “Echo”, 2021-2022. Tweede prijs in de Jazzhaus Freiburg Jazz Solo Piano Wettbewerb, 2022.

Na een lange pauze is het trio eind vorig jaar weer bij elkaar gekomen om hun derde en vierde album op te nemen. Tussen 2019 en 2022 hebben de leden van het trio zich individueel verder ontwikkeld door de exploratie van nieuwe stijlen. Met de nieuwe werken van beide albums wil het trio graag hun nieuwe ontdekkingen combineren om een vernieuwende en authentieke jazz sound te creëren.

LIVESTREAM -info & kosten
De realtime-livestream ticketprijs bepaal je zelf. Je koopt een ticket/tickets via de website. We vragen een minimumbedrag van €5,00 pp (incl. 9% btw). Samen kijken kan, je hoeft in principe maar één keer te betalen maar voel je zeker vrij om per persoon te betalen. Wij kunnen zo de muzikanten een realistische vergoeding bieden én zorgen dat ons programma ouderwets eigenzinnig blijft! Een half uur voor de start van het concert krijg je per email een link doorgestuurd naar de livestream.

Uit eten voor of na het event?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!