Laden Evenementen
muziek | vrijdag 16 aug 22:00 - 23:00

16 augustus Haarlem Jazz & More locatie Pletterij; Guy Salamon Group

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Ook in 2019 zal de Pletterij tijdens Haarlem Jazz & More weer echte jazzconcerten programmeren op donderdag en vrijdagavond. Iedere avond twee optredens, om 20.00 en 22.00 uur.

Op vrijdag 16 augustus speelt om 22.00 uur de Guy Salamon Group in de volgende bezetting:

ALISTAIR PAYNE (UK) – TRUMPET   |   IAN CLEAVER (NL) – TRUMPET   |    IRENE REIG (CATALONIA)  – ALTO SAX   |   HRISTO GOLEMINOV (PORTUGAL) – TENOR SAX  |  TEIS SEMEY (DENMARK) – GUITAR   |   YOUNGWOO LEE (SOUTH KOREA) – PIANO   |   WILLIAM BARRETT (NL) – BASS   |   GUY SALAMON (ISRAEL) – DRUMS & COMPOSITION

De bekroonde Guy Salamon Group is een van de veelbelovende nieuwe bands in de nieuwe jazzscene van Nederland. Sinds het eerste optreden begin 2018, is de band snel een integraal onderdeel geworden van jazzevenementen, optredend op festivals en locaties in het hele land. De Guy Salamon Group heeft onlangs samengewerkt met top jazzartiesten in Nederland zoals Reinier Baas en Fuensanta Mendez en is opgenomen in de volledige documentaire “Red Light Solo”, een film over de nieuwe jazzscene in Amsterdam.
In december 2018 won de band de eerste prijs bij de prestigieuze Keep An Eye The Records-wedstrijd voor hun live uitvoering van hun eigen originele materiaal. Hun debuutalbum zal dit najaar 2019 feestelijk worden uitgebracht, een zeer expressief album met alle originele composities, doorkruisende genres, woeste stijlen mixen, experimenteren en muzikale invloeden uit verschillende hoeken van de wereld.

In de pauze (21.00-22.00) en na het tweede optreden van de avond zal DJ Crazy CrudeSjev (aka Sjef Huurdeman) (*dansen verplicht!*)  de muziek verzorgen.

Haarlem Jazz & More

Haarlem Jazz & More is 10 mei 2012 opgericht met als doel het behouden en uitbreiden van het muziekfestival Haarlem Jazz voor de stad Haarlem. ‘& More’ is toegevoegd aan de festivalnaam om een breder publiek te kunnen aanspreken.