Laden Evenementen
Event | dinsdag 16 jun 20:00 - 21:00

16 JUN ’20 – ONLINE EVENT: DE BIBLIOTHEEK PRESENTEERT: SCHALKY TALKY UNLOCKED

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

VOORSTELLING VAN DE BLAUWE KOM MET: SCHALKY TALKY UNLOCKED

DEZE VOORSTELLING KUN JE (ALLEEN) LIVE ONLINE BEZOEKEN VIA DE PLETTERIJ WEBSITE, FACEBOOK EN YOUTUBE PAGINA’S – KIJK MEE!

Theatergezelschap de Blauwe Kom en haar gasten creëren een cocktail vol verhalen met als hoofdingrediënten muziek, poëzie en spoken word.

Met: De Blauwe Kom, MacHielo, Arie van der Kwaak en Christine Peursum

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland en de Pletterij slaan de handen ineen voor een zomerprogramma waarin creatieve Haarlemmers centraal staan. De Blauwe Kom is onderdeel van het Meemaakpodium Schalkrijk, een platform waar evenementen worden georganiseerd voor en door de wijk in de Bibliotheek Schalkwijk.

Bibliotheek Zuid-Kennemerland

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland is een modern kenniscentrum met toegang tot verhalen, informatie en cultuur. Zij stimuleert het plezier, de ontwikkeling en ontplooiing van burgers in de lokale samenleving en speelt als ontmoetingsplaats een belangrijke rol bij de sociale binding.

https://www.bibliotheekzuidkennemerland.nl