Laden Evenementen
Debat | dinsdag 16 mrt 19:00 - 20:00

16 MRT ’21 – DEBAT: VERKIEZINGSDEBAT

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Verkiezingsdebat:
Wat betekenen de landelijke verkiezingen voor lokale politiek?

Dinsdag 16 maart nodigt de Pletterij de lokale partijen uit die ook in de Tweede Kamer zijn vertegenwoordigd. We gaan met hen in gesprek over wat de landelijke verkiezingen betekenen voor de lokale politiek. Van welke onderwerpen die directe invloed hebben op het Haarlems beleid verwachten we dat ze in het nieuwe regeerakkoord komen te staan?

Welke onderwerpen zouden er in ieder geval in moeten komen? Jeugdzorg, WMO, rijks- en provinciale taken die bij de gemeente op het bordje zijn gegooid met te weinig budget om het goed te doen en de bezuinigingen als gevolg daarvan, woningbouw en stikstof normen. Dat zijn onderwerpen die je kunt verwachten tijdens dit gesprek.

Uitgenodigd zijn VVD, CDA, Christen Unie, PvdA, D66, Groen Links en SP.
Moderator is journalist Richard Stekelenburg.

Het gesprek vindt plaats van 19.00-20.00 uur en is online als livestream te volgen via de website van de Pletterij, het YouTubekanaal en FaceBook.