Laden Evenementen
Debat | dinsdag 16 nov 20:00 - 22:00

16 NOV ’21 – DEBAT PVDA – GEANNULEERD

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

VANWEGE DE AANGESCHERPTE MAATREGELEN HEEFT DE PVDA BESLOTEN DIT DEBAT TE ANNULEREN.

Een debatavond over onderwijs met twee interessante sprekers: Marjolein Moorman en Bo Paulle

Marjolein Moorman is PvdA-wethouder in Amsterdam. Zij gaat in op de Amsterdamse aanpak die is ingezet onder Asscher om zwakke scholen aan te pakken en op de huidige leerachterstanden ontstaan door corona.

Bo Paulle is onderwijssocioloog aan de Universiteit van Amsterdam en hij vertelt over resultaten van zijn onderzoeksteam naar stimulerend schoolklimaat en effectieve methoden om leerlingen met achterstanden te ondersteunen.

Thema’s:
• Kwaliteit van onderwijs
• Gelijke kansen
• Welzijn van leerlingen
• Sociale en fysieke veiligheid
• Doorlopende leerlijn 0-18 (BSO, PO, VO)

Na de presentaties is er ruimte voor vragen (ook via de livestream) en debat met de sprekers en panelleden John Oomkens (raadslid PvdA-Haarlem) en Attiya Gamri (voorzitter William Schrikker Stichting). Hier zullen ook PvdA-plannen langskomen voor de komende gemeenteraadsperiode.

LIVESTREAM
U kunt deze livestream gratis volgen via de homepage van de Pletterij website en de Pletterij Facebook– en  Youtube pagina’s. Na afloop is het debat via  Youtube als podcast terug te zien.