Laden Evenementen
Debat | woensdag 16 nov 19:30 - 20:30

16 NOV ’22 – TALKSHOW: KEN JE ME? KENNEMER – Mentale gezondheid van jongeren (EXTERNE ORGANISATOR)

Live stream gratis

Voor deze live stream is geen ticket of reservering nodig. De Live stream start automatisch via YouTube.com/user/MCHHaarlem.

Heb je een vraag neem dan contact met ons op via info@pletterij.nl

Diversiteit moet worden gevierd! Daarom ontvangt Bureau Discriminatiezaken Kennemerland in de Talkshow KEN JE ME? KENNEMER elke maand gasten die hier over willen spreken.

Kijk via de livestream of zit in het publiek om te weten hoe verschillende sectoren binnen Kennemerland zich inzetten voor diversiteit en inclusiviteit. De Talkshow wordt opgenomen in De Pletterij (Lange Herenvest 122 in Haarlem).

“Praten, praten, praten. Dat helpt écht.” Met deze woorden richtte koningin Máxima zich in een open brief tot Nederlandse jongeren. Mentale gezondheid onder Nederlandse jongeren is de laatste jaren namelijk sterk afgenomen, zo blijkt uit onderzoek.

Een kwart van de leerlingen in regio Kennemerland dacht er vorig jaar serieus over na om een einde te maken aan het leven. Daarom spreekt Kashif Amin onder andere met Jelle Buijtendijk. Hij is bij GGD Kennemerland projectleider suïcide-preventie.

LIVESTREAM
U kunt de livestream gratis volgen via het Youtube-kanaal van de Pletterij en na afloop als stream terugzien en ook als podcast te beluisteren via
Spotify: https://open.spotify.com/show/3uxGy28795hQ06BRDnRtlM?si=6565cfcf4e1842d3

Bureau Discriminatiezaken Kennemerland

www.bdkennemerland.nl