Laden Evenementen
Event | zaterdag 16 okt 19:30 - 23:00

16 OKT ’21 – REGENBOOGWEEK: PRESENTATIE ROZE MUG (REGENBOOGMAGAZINE)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

TESTEN VOOR TOEGANG
Voor dit evenement geldt momenteel dat er maximaal 45 bezoekers binnen kunnen. Toegang is gratis maar een ticket via de website is vereist, evenals tonen van de vaccinatie app of negatieve testuitslag.

In het kader van Coming Outdag op 11 oktober a.s. organiseren we in de Pletterij een Regenboogweek van 14 t/m 17 oktober. Tijdens de gehele Coming-Out Week van 11 tot en met 17 oktober is in de Pletterij de tentoonstelling Haarlems Roze Hoogtepunten te zien.

Presentatie Roze Mug, het enige echte en unieke Haarlems Regenboogmagazine.

Op 11 oktober is de officiële (pers)presentatie van de ‘Roze Mug’, een magazine met allerlei uiteenlopende artikelen over de regenbooggemeenschap in Haarlem met het thema ‘Vroeger en Nu’. Op 16 oktober doen we deze presentatie nog eens feestelijk over.

Mensen van allerlei pluimage wordt het hemd van het lijf gevraagd over ontstaan van het project,  hun bijdrage aan het magazine en aan het Haarlems roze verleden/heden.

Ook worden archiefbeelden vertoond van o.a. de Roze Zaterdag 1989 in Haarlem.

De regenboogweek wordt georganiseerd en mogelijk gemaakt door de regenboogpartners Haarlem: Bureau Discriminatiezaken, COC Kennemerland en Gay Haarlem i.s.m. de Pletterij.