Laden Evenementen
muziek | vrijdag 17 aug 22:00 - 23:30

17 augustus Haarlem Jazz & More 2018 Tommy Moustache

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

De concertserie in de Pletterij wordt op 17 augustus om 22.00 uur afgesloten door Tommy Moustache. Tommy Moustache is een zeer getalenteerde Rotterdamse jonge band die eerder bij ons heeft opgetreden in januari 2018.
De rauwe jazz van deze band heeft misschien nog het meeste weg van een schizofrene trip met jazz, funk en rockingrediënten. Muziek met meedogenloze ritmewisselingen, zompige grooves en onwaarschijnlijke genre-uitstapjes. In 2014 verwarde de Rotterdamse band het publiek met hun debuutalbum. Een eigenzinnig album, waarin de draak werd gestoken met de denkbeeldige besnorde figuur Tommy. Daarna volgde successen op bekende podia en festivals zoals het North Sea Jazz, Jazz International, het Concertgebouw en won de band de publieksprijs van de Dutch Jazz Competition 2016. In 2017 heeft de band “EGO” uitgebracht. In tegenstelling tot hun debuut, stappen ze nu zelf in de schijnwerpers met deze megalomane ode aan henzelf. Volgens de heren is EGO is niet slechts een album, maar een complete levensstijl.

Kijk naar hun optreden bij ons in januari 2018 in de serie jazzX:

Voor én na dit concert draait DJ Joost Verhagen

Pletterij: het enige echte jazzpodium tijdens Haarlem Jazz & More 2018

 

Haarlem Jazz & More

Haarlem Jazz & More is 10 mei 2012 opgericht met als doel het behouden en uitbreiden van het muziekfestival Haarlem Jazz voor de stad Haarlem. ‘& More’ is toegevoegd aan de festivalnaam om een breder publiek te kunnen aanspreken.