Laden Evenementen
muziek | zaterdag 17 aug 18:00 - 19:00

17 augustus Haarlem Jazz & More Locatie: Grote Markt: CLOD!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Met Pletterij Outdoor Presents programmeert de Pletterij op zaterdag 17 augustus om 18.00 uur de act op het hoofdpodium op de Grote Markt.

De Pletterij heeft daarvoor CLOD! vastgelegd. Met zijn nieuwe band CLOD! hervormt Alessandro Fongaro de mix van jazz en rock, met diep groovende sounds, melodische componenten, elementen van indie-rock en een ‘nordic’ benadering van improvisatie.

CLOD! maakt muziek om de gebroken dromen van hun tienerjaren op te lossen. Het is een zoet-en-zure mengeling van nostalgische melodieën en improvisatie verspreid over dansbare beats. CLOD! werd geboren uit de wens van jazzbassist en componist Alessandro Fongaro om te experimenteren met geluid en de aanpak van het schrijven van nummers van indie-rock. CLOD! is te oud om hipster genoemd te worden, maar onvolwassen genoeg  om daar niet om te geven.

CLOD! bestaat uit Dario Trapani (elektrische gitaar) -Koen Schalkwijk (wurlitzer en synthesizer) -Nicolò Ricci (tenorsaxofoon) -Jimmi Hueting (drums) -Alessandro Fongaro (elektrische bas).

Meer info:

Spotify Artist Page: https://open.spotify.com/artist/5oHD3Hv5xdFsm2hCmPQB2R

Facebook: https://www.facebook.com/CLODisthebandwiththeexclamationmarkattheend

Instagram: @clod_band

Haarlem Jazz & More

Haarlem Jazz & More is 10 mei 2012 opgericht met als doel het behouden en uitbreiden van het muziekfestival Haarlem Jazz voor de stad Haarlem. ‘& More’ is toegevoegd aan de festivalnaam om een breder publiek te kunnen aanspreken.