Laden Evenementen
Debat | dinsdag 17 nov 20:00 - 21:30

17 NOV ’20 – DEBATSERIE: HAARFIJN (2/3), DE PERSOONLIJKE POSITIE VAN DE VROUW -externe organisator-

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
17 NOV - Debatserie: HAARFIJN (2/3), Positie vd vrouw -standaard
3,00
12 beschikbaar
17 NOV - Debatserie: HAARFIJN (2/3), Positie vd vrouw -vriend
2,00
12 beschikbaar
17 NOV - Debatserie: HAARFIJN (2/3), Positie vd vrouw -HlemPas
1,50
12 beschikbaar
17 NOV - Debatserie: HAARFIJN (2/3), Positie vd vrouw -jong <25jr
1,50
12 beschikbaar

DEBATSERIE HAARFIJN

De Rooie Vrouwen van de PvdA Zuid Kennemerland en debat- en cultuurcentrum De Pletterij in Haarlem organiseren in de herfst van 2020 een debatcyclus van 3 debatten over verschillende aspecten van de positie van vrouwen.

  1. De economische positie, toegespitst op bijvoorbeeld de zegeningen van gratis kinderopvang / of basisinkomen voor economische onafhankelijkheid (20 OKT).
  2. De existentiële of persoonlijke positie, het gedachtengoed van de Beauvoir en wat we aan haar te danken hebben (17 NOV).
  3. De politieke positie, de zijkant van de macht (15 DEC).

Deze tweede bijeenkomst zal als onderwerp de persoonlijke positie van de vrouw en het gedachtengoed van Simone de Beauvoir hebben. Barbara van Balen verzorgt de inleiding en Romee Pameijer (gemeenteraadslid voor de PvdA in Heemstede) modereert.

—

TER INFO: VENTILATIE IN DE THEATERZAAL
De Pletterij heeft in de zaal een uitstekende luchtverversings-installatie hangen die werkt op basis van het gemeten CO2-gehalte in de zaal. De installatie is zichtbaar als 2 hele grote bakken aan het plafond. Een voor de afvoer van lucht, de ander voor aanvoer van verse lucht van buiten. Omdat de lucht niet wordt gekoeld heeft de verse lucht de temperatuur van de buitenlucht. Het CO2- gehalte is gemiddeld rond de 600PPM.