Laden Evenementen
Debat | dinsdag 17 nov 20:00 - 21:30

17 NOV ’20 – DEBATSERIE: HAARFIJN (2/3), DE PERSOONLIJKE POSITIE VD VROUW (Zoom & Live-Stream)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

VANWEGE DE VERZWARING VAN DE LOCKDOWN REGELS MOETEN WE HELAAS DE DEUREN SLUITEN VOOR ONS PUBLIEK TOT TENMINSTE 19 NOVEMBER. WE PROBEREN WAAR MOGELIJK DE CONCERTEN, DEBATTEN EN ANDERE EVENEMENTEN TE VERZETTEN OF LIVE-STREAM AAN TE BIEDEN.

Dit debat is omgezet naar een ZOOM en Live-Stream event.
Meedoen? Stuur een email naar: barbara@barbaravanbalen.nl

DEBATSERIE HAARFIJN

De Rooie Vrouwen van de PvdA Zuid Kennemerland en debat- en cultuurcentrum De Pletterij in Haarlem organiseren in de herfst van 2020 een debatcyclus van 3 debatten over verschillende aspecten van de positie van vrouwen.

  1. De economische positie, toegespitst op bijvoorbeeld de zegeningen van gratis kinderopvang / of basisinkomen voor economische onafhankelijkheid (20 OKT).
  2. De existentiële of persoonlijke positie, het gedachtengoed van de Beauvoir en wat we aan haar te danken hebben (17 NOV).
  3. De politieke positie, de zijkant van de macht (15 DEC).

Dittweede debat zal als onderwerp de persoonlijke positie van de vrouw en het gedachtengoed van Simone de Beauvoir hebben. Barbara van Balen verzorgt de inleiding en Romee Pameijer (gemeenteraadslid voor de PvdA in Heemstede) modereert.