Laden Evenementen
Event | zondag 17 okt 16:00 - 20:00

17 OKT ’21 – REGENBOOGWEEK: TERUG NAAR HET VROUWENCAFE

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

TESTEN VOOR TOEGANG
Voor dit evenement geldt momenteel dat er maximaal 45 bezoekers binnen kunnen. Toegang is gratis maar een ticket via de website is vereist, evenals tonen van de vaccinatie app of negatieve testuitslag.

In het kader van Coming Outdag op 11 oktober a.s. organiseren we in de Pletterij een Regenboogweek van 14 t/m 17 oktober. Tijdens de gehele Coming-Out Week van 11 tot en met 17 oktober is in de Pletterij de tentoonstelling Haarlems Roze Hoogtepunten te zien.

Terug naar het Vrouwencafé

Een middag waarin we terugblikken op de tijd dat er een vrouwen-café aan de Nassaulaan in Haarlem was. Met leuke optredens uit de oude doos!

We hebben enkele acts die ooit zijn opgevoerd in het café bereid gevonden deze middag nogmaals het podium te betreden.

Ook de ladiebartenders en een DJ van destijds geven acte de présance.

Kortom: er mag gemijmerd én gedanst worden! Ook voor wie nooit in het vrouwencafé geweest is wordt dit een gezellige middag.

De regenboogweek wordt georganiseerd en mogelijk gemaakt door de regenboogpartners Haarlem: Bureau Discriminatiezaken, COC Kennemerland en Gay Haarlem i.s.m. De Pletterij.