Laden Evenementen
muziek | zondag 18 dec 16:00 - 18:00

18 DEC ’22 – JAZZX: MEIKA

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
18 DEC – JazzX: MEIKA -standaard
10,00
56 beschikbaar
18 DEC – JazzX: MEIKA -HlemPas
7,50
56 beschikbaar
18 DEC – JazzX: MEIKA -jong<25jr
7,50
56 beschikbaar
18 DEC – JazzX: MEIKA -livestream
5,00
250 beschikbaar

SOUL GROOVES EN IMPROVISATIE
Meika is onder leiding van vocalist en componist Emmie te Pas klaar om hun nieuwste muziek naar buiten te brengen. Emmie is na een periode van bijna twee jaar in New York weer terug in Nederland. In The Big Apple is ze enorm geïnspireerd geraakt door de wereld van de vocale en de instrumentale moderne jazz. Daarnaast heeft ze altijd al een speciaal plekje in haar hart gehad voor soul; met Jill Scott en Erykah Badu als grote inspiratiebronnen.

Emmie te Pas – zang, composities
Joël Botma – trompet
Sjoerd van Eijck – toetsen
Teun Creemers – bas
Dirk de Nijs – drum

“Meika laat een nieuwe frisse sound horen. De improvisatie en harmonieën uit de vroegere jazz, met grooves vanuit moderne soul en r&b, met zang en trompet als melodie instrumenten.

Emmie: “In 2022 hebben we 3 singles uitgebracht. Op 6 januari 2023 zal het volledige album met 10 stukken uitkomen. Digitaal, maar ook op CD en vinyl – en deze nemen we uiteraard 18 december al mee voor de pre pre sale.”

LIVESTREAM -info & kosten
De realtime-livestream ticketprijs bepaal je zelf. Je koopt een ticket/tickets via de website. We vragen een minimumbedrag van €5,00 pp (incl. 9% btw). Samen kijken kan, je hoeft in principe maar één keer te betalen maar voel je zeker vrij om per persoon te betalen. Wij kunnen zo de muzikanten een realistische vergoeding bieden én zorgen dat ons programma ouderwets eigenzinnig blijft! Een half uur voor de start van het concert krijg je per email een link doorgestuurd naar de livestream.

Uit eten voor of na het concert?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!