Laden Evenementen
Debat | dinsdag 18 jan 20:00 - 22:00

18 JAN ’22 – DEBAT: KANSEN(ON)GELIJKHEID IN HET ONDERWIJS (2) (GRATIS LIVESTREAM MET CHAT)

Live stream gratis

Voor deze live stream is geen ticket of reservering nodig. De Live stream start automatisch via YouTube.com/user/MCHHaarlem.

Heb je een vraag neem dan contact met ons op via info@pletterij.nl

Volg de gratis livestream (met chat) via Youtube of Facebook

KANSEN(ON)GELIJKHEID IN HET ONDERWIJS (2)

Na een interessant 1e debat op 14 december organiseren we op 18 januari ons tweede debat over kansen(on)gelijkheid in het onderwijs, waarbij dit keer de lokale politiek aan het woord komt.

Centraal staat opnieuw de vraag: Heeft iedereen gelijke kansen binnen het onderwijs?!

Een onderwerp dat een pijnlijke zenuw in onze maatschappij blootlegt.
Gelijke kansen in het onderwijs, wat zegt een ouder, leerkracht en bestuurder hierover?
Kunnen we nog van een dubbeltje een kwartje worden?

Het onderwerp ‘Gelijke kansen binnen het onderwijs’ is vorig jaar prachtig in beeld gebracht in de serie ‘Klassen’. Elf jaar zijn ze, wanneer het eindadvies voor de middelbare school valt, dat de rest van hun leven zal beïnvloeden. Niet alle kinderen kunnen terugvallen op steun van hun ouders, sommigen staan er helemaal alleen voor. Gelukkig zijn er nog leraren die zich om hen bekommeren. Maar is dat genoeg?

https://www.npostart.nl/klassen/VPWON_1304701

Het eerste debat dat we op 14 december met onderwijsspecialisten uit de regio Haarlem organiseerden is hier terug te zien.

Op deze 18e januari gaan we over hetzelfde onderwerp live in debat met vertegenwoordigers uit de Haarlemse politiek (college en gemeenteraad). Dus kijk ook dit tweede debat over dit boeiende onderwerp.