Laden Evenementen
Event | dinsdag 18 mei 16:00 - 17:00

18 MEI ’21 – DE EPILOOG MET PETER WJ BROUWER (GRATIS LIVESTREAM)

Live stream gratis

Voor deze live stream is geen ticket of reservering nodig. De Live stream start automatisch via YouTube.com/user/MCHHaarlem.

Heb je een vraag neem dan contact met ons op via info@pletterij.nl

U kunt de livestream gratis volgen via de homepage van de website van de Pletterij, de Facebook-pagina of het Youtube-kanaal.

De Epiloog
Spotlight op boeken

De Epiloog is een wekelijkse livestream/podcast waarin In de Knipscheer-redacteur Peter de Rijk een-op-een in gesprek gaat met een schrijver van een recente, bijzondere roman. Soms zijn dat auteurs van Uitgeverij In de Knipscheer, soms van andere uitgeverijen. Peter de Rijk had 25 jaar bijna wekelijks een boekenprogramma met live-interviews met schrijvers, muzikanten en beeldend kunstenaars voor AmsterdamFM-Radio vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

In de aflevering van 18 mei 2021 is Peter WJ Brouwer de gast in De Epiloog.

Peter WJ Brouwer (1965) is dichter, romanschrijver, vertaler en theatermaker. Hij publiceerde drie dichtbundels, waaronder bij Uitgeverij In de Knipscheer ‘Brief aan wie niet bestaat’ (2016).
Centraal in het interview staat  ‘Het oog van de kraanvogel’ (2021), Brouwers tweede roman na ‘Het Siamees moment’ uit 2017.  Aanvang livestream 16.00 uur.

-Foto auteur: Inge Ellen de Groot