Laden Evenementen
Film | woensdag 18 mrt 14:00 - 16:30

18 MRT ’20 – FILM: CINEMA PARADISO (1988) =GEANNULEERD

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Vanwege de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus in Nederland en de aangekondigde maatregelen van de regering en het RIVM zijn alle activiteiten bij de Pletterij opgeschort tot en met 06 april 2020.

Voor alle al aangeschafte tickets voor evenementen tot en met 06 april zullen de kosten z.s.m. geretourneerd worden.

———– // ————

Een bekende film-regisseur keert voor het eerst in 30 jaar terug naar zijn geboorte-dorp. Hij denkt terug aan de Cinema Paradiso waar Alfredo, de projectieleider hem zijn liefde voor de film heeft bijgebracht.

Hij denkt ook terug aan zijn jeugdliefde Elena. Alfredo had ervoor gezorgd dat ze wegging zodat Salvatore zijn dromen zou kunnen verwezenlijken.

De film eindigt met een filmspoel die Salvatore erft van Alfredo en die bestaat uit kleine stukjes die uit de film geknipt waren, gecensureerd door de priester. De stukjes komen uit elke film die in Cinema Paradiso gespeeld heeft wat Salvatore tot tranen toe ontroerd.