Laden Evenementen
Event | donderdag 18 nov 17:00 - 18:30

18 NOV ’21 – JUBILEUM PLETTERIJ – OPEN DAG GEANNULEERD

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Helaas hebben we moeten besluiten ons jubileum weer te annuleren (lees: verzetten naar een latere datum, want we geven het niet op!). Kosten van aangeschafte tickets worden geretourneerd. De standaard programmering mag gelukkig wel (geplaceerd) doorgaan. We hopen jullie snel weer te ontmoeten bij een concert, debat of film. 

De officiele opening van deze jubileumweek vindt plaats vandaag 18 november, de dag dat we 25+ 1,5 jaar (min 1 maand) bestaan. We vieren met publiek, betrokkenen, genodigden, (oud) medewerkers, bestuursleden en vrijwilligers dat de Pletterij op 18 juni 1995 als Mondiaal Centrum haar deuren opende.

Een feestelijk en bont programma waarin we het jubileumboek presenteren. Arno Duivestein, directeur en oprichter, schreef tussen 18 juni 2020 en 18 juni 2021 52 blogs over de afgelopen 25 jaar, van illustraties voorzien door Anne van der Sluis. De Pletterij houdt haar eigen bier ten doop, een ‘dubbel’ speciaalbier gebrouwen door Rob Alphenaar van Café Lokaal. Officieuze stadsdichter Joshua Baumgarten performt zijn gedicht ter ere van het jubileum.

We openen een foto-expositie met ruim 70 portretten van medewerkers en vrijwilligers gemaakt door Harry van Kesteren en we houden een ‘open huis’ met alle organisaties die in de Pletterij zijn gevestigd.