Laden Evenementen
muziek | zondag 18 nov 15:00 - 17:00

18 november ROB WTENWEERDE ZINGT ‘VERHALEN’ CD-PRESENTATIE (externe organisator) uitverkocht

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

dit event is uitverkocht

Haarlemmer Rob Wtenweerde is een echte verhalenverteller. Als zanger-liedjesmaker, als dichter en als radiopresentator. Rob schrijft taalvaardige teksten over schapenwolken, Moeder Aarde en de trein. Over dementie, vluchtelingen en de overgang, maar ook over drie sprookjeshuwelijken. Liedjes vol aanstekelijke taalvondsten.

Omdat de wonderen de wereld nog niet uit zijn, verschijnt – na de single ‘Wolken’ – het album ‘Verhalen’. Rob presenteert de cd met muzikale vrienden. Dutch & Daisy, Johan Keeman en Mark Werkman spelen eigen werk en begeleiden de ‘Verhalen’ van Rob.

Illustrator Judith Weijers maakte prachtige prenten bij de teksten van Rob en ontwierp de hoes van de cd. De tekeningen van Judith vormen het decor van de voorstelling en de originelen hangen zelfs in de zaal!

DUTCH&DAISY
Daisy zag Dutch Cassidy optreden op haar eindexamenfeest en dacht: “Die moet ik hebben!”. Vijfentwintig jaar later zijn ze nog steeds verliefd en delen ze de taal der liefde: muziek! Voor deze gelegenheid Nederlandstalige Americana!

JOHAN KEEMAN
Johan is de blues in het Nederlands. De geboren West-Fries is op zoek naar zijn beste zelf in zijn liedjes. Johan zoekt de balans tussen licht en donker, tussen afstand en liefde en tussen meer en genoeg.

MARK WERKMAN
Mark schrijft sinds zijn zestiende liedjes. Wat begon met punk evolueerde via elektronica tot Americana. Tegenwoordig zingt ook Mark in zijn moedertaal. Echte luisterliedjes die lekker in het gehoor liggen en verdacht vaak over Josefien gaan.

De toegang is € 5,- , maar als je een CD koopt krijg je daar € 5,- korting op!!