Laden Evenementen
Debat | woensdag 19 jan 16:00 - 16:30

19 JAN ’22 – EEN GOED GESPREK MET… MART VD WIEL (LIVE & LIVESTREAM) #KAPSALONTHEATER!

Live stream gratis

Voor deze live stream is geen ticket of reservering nodig. De Live stream start automatisch via YouTube.com/user/MCHHaarlem.

Heb je een vraag neem dan contact met ons op via info@pletterij.nl

LIVESTREAM
U kunt onze livestreams gratis volgen via de homepage van de website, onze Facebook-pagina of ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

#KAPSALONTHEATER
Weer staat de cultuursector achteraan bij het opheffen van de Corona-maatregelen. Tijd voor actie. Woensdag 19 januari veranderen in heel Nederland podia en musea in kapsalon, nagelstudio of bordeel. Ook de Pletterij is demonstratief open. Kom tussen half 4 en half 5 naar Pletterij en luister mee (met gratis koffie en wat lekkers van de Wereldkeuken Haarlem) naar dit Goede Gesprek dat Jan Hoekema voert met Mart van de Wiel, tentoonstellingsmaker bij het Noord-Hollands Archief. Huidige tentoonstelling Vrouwen in verzet.

Toegang met Corona-app QR code.

EEN GOED GESPREK MET…
Ook dit seizoen voert Jan Hoekema iedere woensdag ‘Een goed gesprek met…’.

Prominente of minder prominente Haarlemmers uit bestuur, politiek, cultuur, maatschappelijk leven en MKB worden een half uur geïnterviewd over hoe de Corona-crisis hun leven en werk beïnvloedt en hoe zij verwachten dat de stad er na deze crisis uit zal zien.

Deze week: MART VAN DE WIEL – historicus en tentoonstellingsmaker, Senior medewerker presentatie Noord-Hollands Archief.