Laden Evenementen
Debat | woensdag 19 mei 20:00 - 21:00

19 MEI ’21 – WEBINAR: DEBAT KLIMAATALARM EN BURGERBERAAD (GRATIS LIVESTREAM)

Live stream gratis

Voor deze live stream is geen ticket of reservering nodig. De Live stream start automatisch via YouTube.com/user/MCHHaarlem.

Heb je een vraag neem dan contact met ons op via info@pletterij.nl

LIVESTREAM
U kunt onze livestreams gratis volgen via de homepage van de website, onze Facebook-pagina of ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

Klimaatalarm en Burgerberaad

Het Klimaatalarm op 14 maart was ook in Haarlem een groot succes met 500 deelnemers op het Vlooienveld (het toegestane maximum) en nog eens honderden deelnemers via internet en de omroep Haarlem 105.  De deelnemende partijen zijn inmiddels verenigd in een Klimaatcoalitie. 

Lees hier meer over deze dag of kijk naar deze YouTube film.

Er is besloten een vervolg te organiseren in de vorm van een Webinar op 19 mei 2021 om 20.00 uur vanuit de Pletterij in Haarlem.

Het thema is Klimaatalarm en Burgerberaad en heeft tot doel dit thema onder de aandacht te brengen van de Haarlemse politieke partijen, ter voorbereiding van het opstellen van hun programma’s voor de Gemeenteraadsverkiezingen 2022. 
 
Uitgenodigd voor het Webinar zijn Wethouder Jur Botter en Patrick van Klink van de Werkgroep Energietransitie van de FNV. 
Tevens is Walter Wittkamp (van Extinction Rebellion) gevraagd om aan het debat deel te nemen en centraal staan hierbij de aanbevelingen van de Commissie Brenninkmeijer.
Lees hier meer over deze regeringscommissie.  

Als je interesse hebt om deel te nemen aan dit debat, dan kun je je hiervoor aanmelden tot 15 mei via 
vbh.haarlem@vereniging.fnv.nl
Zij kunnen je ook (op verzoek) het rapport toesturen van deze regeringscommissie en het programma van het Webinar.