Laden Evenementen
muziek | zondag 19 mrt 16:00 - 18:00

19 MRT ’23 – JAZZX: PIOTR LIPOWICZ TRIO

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
16 MRT- JazzX Lipowicz Trio -standaard
12,50
60 beschikbaar
16 MRT- JazzX Lipowicz Trio -HlemPas
8,00
60 beschikbaar
16 MRT- JazzX Lipowicz Trio -Jong <25jr
8,00
60 beschikbaar
16 MRT- JazzX Lipowicz Trio -Livestream
5,00
250 beschikbaar

PIOTR LIPOWICZ TRIO

Piotr is opkomend gitarist en componist in de hedendaagse Europese muziekscene. In zijn muziek streeft Piotr naar eenvoud en naar de creatie van tedere melodieën en soundscapes. Het idee achter het Trio: What most people want to hear is music that is very simple, but played extremely well (Michael Gibbs).

Piotr Lipowicz – gitaar
Matteo Mazzù – bass
Aurel Violas – drums

Familiar Feeling was written by Piotr Lipowicz — as people might know, since the guitar is very dominant in the composition — still there is no place for selfish/egoistic solos. It is tasty, elegant, and exotic, reminds me of Gàbor Szabó

LIVESTREAM -info & kosten
De realtime-livestream ticketprijs bepaal je zelf. Je koopt een ticket/tickets via de website. We vragen een minimumbedrag van €5,00 pp (incl. 9% btw). Samen kijken kan, je hoeft in principe maar één keer te betalen maar voel je zeker vrij om per persoon te betalen. Wij kunnen zo de muzikanten een realistische vergoeding bieden én zorgen dat ons programma ouderwets eigenzinnig blijft! Een half uur voor de start van het concert krijg je per email een link doorgestuurd naar de livestream.

Uit eten voor of na het event?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!