Laden Evenementen
Event | zondag 19 sep 18:30 - 19:15

19 SEP ’21 – BOEKPRESENTATIE: ‘DE LAATSTE FRAMBOOS’ VAN ELLY STOLWIJK (& LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

LIVESTREAM
U kunt deze livestream gratis volgen via de homepage van de website, onze Facebook-pagina of ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

TESTEN VOOR TOEGANG
Voor dit evenement geldt momenteel dat er maximaal 45 bezoekers binnen kunnen. Reservering of ticket via de website is vereist, evenals tonen van vaccinatie app of negatieve testuitslag.

— Aanvang 18.30 uur stipt. Zaal open 18.15 uur. Einde 19.15 uur.

Op zondag 19 september 2021 presenteert Uitgeverij In de Knipscheer vanaf 18.15 uur zowel via livestream als live met publiek De laatste framboos de tweede dichtbundel van Elly Stolwijk bij Uitgeverij In de Knipscheer.

De presentatie vindt plaats in de Pletterij, Lange Herenvest 122, 2011 BX  Haarlem. In ‘de laatste framboos’ schetst de schrijver in proza en poëzie de beleving van een vrouw die, in de negende maand van de zwangerschap, moet constateren dat haar ongeboren kind overleden is.

Aan het programma werken o.a. mee redacteur Peter de Rijk en pianist Koen Spijker, die werken ten gehore brengt van Bach en Schönberg. Na afloop signeert de auteur voor de aanwezigen haar nieuwe bundel.