Laden Evenementen
Docu | donderdag 02 mei 20:30 - 23:00

2 mei Docu Lab met twee films: Oyfn veg shteyt a boym en Kerk zonder grenzen?

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Donderdag 2 mei wordt een intieme Docu Lab avond met twee korte films over liefde, geloof, afscheid, verandering en hoop.

De eerste een documentaire door Vita Wilmering “Oyfn veg shteyt a boym” (30 min.), is een intiem portret van een Joodse man en de filmmaker zelf. Via een gedeelde liefde voor Joodse muziek, ontstaat er een speelse ruimte waarin ze veel tijd met elkaar doorbrengen en onderwerpen aansnijden die lang verzwegen bleven.

De tweede film is een kort portret: “Kerk Zonder Grenzen – 50 jaar verbinding” (23 min.). Een korte reis via gesprekken, een kerkdienst en bijeenkomsten over liefde, dood en afscheid. Met Aart Mak in de hoofdrol krijgen we een inkijkje op de hechte band en betrokkenheid tussen gemeenschap en dominee.

Gastheer en moderator is Winston Brandon.

Maker Vita Wilmering en dominee Aart Mak zijn deze avond aanwezig voor een nagesprek waarbij het publiek maker en hoofdpersoon het hemd van het lijf mag vragen.

20:00 zijn bar & deuren van de filmzaal open

20:30 start het programma

Toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd!

 

Je kunt voorafgaande aan de documentaire  om 18.00 uur eten bij de Wereldkeuken in de Pletterij. Een drie-gangenmenu kost 22,50. Op vertoon van je reservering voor Docu Lab krijg je in de Wereldkeuken € 2,50 korting. Vooraf reserveren bij de Wereldkeuken wordt aangeraden.

 

DocuLab

DocuLab, het Haarlemse podium voor talentvolle documentairemakers. Met verrassende documentaires, actuele thema's en verdiepende nagesprekken.