Laden Evenementen
Event | dinsdag 02 okt 18:00 - 21:00

2 oktober Verhalenrestaurant: verhalen die niet zouden mogen ontbreken in een tijdcapsule.

Tickets

20 beschikbaar
02-10-18 Verhalenrestaurant met maaltijd6,00

Vul alstublieft alle verplichte velden in

20 beschikbaar
02-10-18 Verhalenrestaurant0,00

Vul alstublieft alle verplichte velden in

In Nederland worden op veel plekken verhalen verteld en niet alleen door professionals.
Steeds vaker worden verhalenavonden georganiseerd voor mensen die het leuk vinden om op een podium voor publiek een verhaal te vertellen.
De verhalenavond is gebaseerd op het principe van ‘The Moth Storytelling’, ontstaan in New York.
Ook de Pletterij heeft sinds vorig seizoen een verhalenavond, een initiatief van Petra van Dam. Iedere eerste dinsdag van de maand kunnen maximaal vijf mensen in het restaurant van de Wereldkeuken op een klein podium een verhaal vertellen. Het verhaal mag niet langer dan 10 minuten duren en gaat over een vooraf bepaald thema. Het verhaal wordt begeleid door een muzikant die de tijd in de gaten houdt.

Om 18.00 uur kun je aanschuiven voor een ‘eenvoudige doch voedzame maaltijd’, die door enthousiaste vrijwilligers  wordt bereid. De maaltijd kost € 6,–.
De verhalen starten om 19.00 uur en zijn vrij toegankelijk.

Tickets voor het luisteren naar de verhalen met of zonder maaltijd kun je via de Pletterij reserveren, als je wilt vertellen, neem dan contact op met Petra van Dam: peetvandam@outlook.com.

Het thema van oktober is: verhalen die niet zouden mogen ontbreken in een tijdcapsule.  Geeft dit thema je  inspiratie voor een verhaal, geef je dan op bij Petra van Dam!