Laden Evenementen
Event | maandag 20 dec 15:15 - 16:30

20 DEC ’21 – BOEKPRESENTATIE: ‘DE LUNCHROOM’ VAN HANS MUIDERMAN (GRATIS LIVESTREAM)

Live stream gratis

Voor deze live stream is geen ticket of reservering nodig. De Live stream start automatisch via YouTube.com/user/MCHHaarlem.

Heb je een vraag neem dan contact met ons op via info@pletterij.nl

Op maandag 20 december 2021 presenteert Uitgeverij In de Knipscheer vanaf 15.15 uur via livestream De lunchroom van Hans Muiderman,  zijn eerste  boek bij Uitgeverij In de Knipscheer met als thema dat herinnering altijd een vorm van verbeelding is. Hans Muiderman publiceerde regelmatig in het literaire tijdschrift ‘Extaze’ en is medeoprichter van het literaire tijdschrift/ platform ‘Elders’. In het programma wordt Hans Muiderman geïnterviewd door Peter de Rijk. Walter Thies leest een speciaal voor deze gelegenheid  geschreven recensie en dichter en singer-songwriter Bert Vissers brengt samen met Bender-gitarist Tom Bak een tweetal songs ten gehore.

Het programma wordt live gestreamd. U kunt de livestream volgen op de homepage van debat- en cultuurpodium Pletterij, op hun Facebook-pagina of op hun Youtube-kanaal. Op het moment van de uitzending openen zich op deze drie platforms vensters met de livebeelden. Een inlogcode is niet nodig. Op de laatste twee media kunt u de uitzending later ook terugzien.