Laden Evenementen
Event | maandag 20 dec 14:00 - 15:00

20 DEC ’21 – BOEKPRESENTATIE: ‘LIEFDE IS EEN ONWOORD’ VAN JOS VAN DAANEN (GRATIS LIVESTREAM)

Live stream gratis

Voor deze live stream is geen ticket of reservering nodig. De Live stream start automatisch via YouTube.com/user/MCHHaarlem.

Heb je een vraag neem dan contact met ons op via info@pletterij.nl

Op maandag 20 december 2021 presenteert Uitgeverij In de Knipscheer vanaf 14.00 uur via livestream Liefde is een onwoord, na de novelle Lutijn het romandebuut van Jos van Daanen bij Uitgeverij In de Knipscheer. De opmerkelijke roman speelt in de wereld van de psychiatrie.

De presentatie vindt plaat in de Pletterij, Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem. In het programma wordt Jos van Daanen geïnterviewd door Peter de Rijk. Walter Thies leest een speciaal voor deze gelegenheid  geschreven recensie en dichter en singer-songwriter Bert Vissers brengt samen met Bender-gitarist Tom Bak een tweetal songs ten gehore.

LIVESTREAM Het programma wordt live gestreamd. U kunt de livestream volgen op de homepage van debat- en cultuurpodium Pletterij, op hun Facebook-pagina of op hun Youtube-kanaal. Op het moment van de uitzending openen zich op deze drie platforms vensters met de livebeelden. Een inlogcode is niet nodig. Op de laatste twee media kunt u de uitzending later ook terugzien.