Laden Evenementen
muziek | zondag 20 mrt 16:00 - 18:00

20 MRT ’22 – JAZZX: ERIK VERWEY TRIO (LIVE & LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

ERIK VERWEY TRIO

Fris, ritmisch spel met invloeden uit de traditionele jazz, klassieke muziek en filmmuziek.

Pianist Erik Verwey heeft na zijn afstuderen aan de conservatoria van Utrecht en Den Haag jarenlang gewerkt als (film-)componist en begeleider van diverse succesvolle theater- en cabaretprogramma’s. Met al deze ervaring wilde hij toch ook zijn eigen muziek schrijven en spelen in de traditie van het jazzpiano trio.

Erik Verwey – piano en composities
Hendrik Müller – bas
Daniel van Dalen – drums

Het Erik Verwey trio kreeg voor het nieuwe debuutalbum People Flow dat afgelopen jaar is uitgebracht een aantal toprecensies, waaronder in Jazzism en AllAboutJazz en een mooi interview (van voorjaar 2021) is te horen op jazzplatform Jazz’halo.

LIVE-STREAM
De realtime-livestream ticketprijs bepaal je zelf. We vragen een minimumbedrag van €5,00 pp (incl.9% btw). Samen kijken kan, je hoeft in principe maar één keer te betalen maar voel je zeker vrij om per persoon te betalen. Wij kunnen zo de muzikanten een realistische vergoeding bieden én zorgen dat ons programma ouderwets eigenzinnig blijft! Een half uur voor de start van het concert krijg je per email een link doorgestuurd naar de livestream.