Laden Evenementen
Event | donderdag 20 okt 20:00 - 22:00

20 OKT ’22 – WORKSHOP: VAN LEUK IDEE NAAR SPANNENDE JOURNALISTIEK (externe organisator)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

De workshop is bedoeld voor journalisten en studenten journalistiek.
Deelname is gratis, wel aanmelden via de website.

Kom op 20 oktober naar de Pletterij en leer van Belia Heilbron (Investico) hoe je een idee uitwerkt tot een spannend journalistiek verhaal.

Het Haarlems Mediafonds ondersteunt graag verhalen die een verschil maken. Diepgravende journalistiek, die de inwoners van Haarlem en omstreken meer grip geeft op wat er speelt in hun dagelijkse omgeving.

Deze soort journalistiek valt of staat bij de vraagstelling: zonder scherpe onderzoeksvraag kun je geen onderscheidende journalistiek maken. Belangrijk is dus te weten hoe je van een interessant idee tot die solide journalistieke vraagstelling komt.

Belia Heilbron, onderzoeksjournalist bij platform Investico, weet hoe je dat moet aanpakken. Ze is ook vertrouwd met het speciale karakter van lokale en regionale journalistiek, want bij Investico werkt ze geregeld samen met collega’s uit de regio.

Donderdagavond 20 oktober leert Belia Heilbron je het klappen van de zweep in een workshop vol praktische tips en concrete oefeningen. Kom die avond naar de Pletterij in Haarlem en laat je inspireren. We durven bijna te garanderen dat je naar huis gaat met een goed plan voor jouw eerstvolgende aanvraag bij het Haarlems Mediafonds.

WAT? Workshop: Zo maak je van een idee een solide plan

WAAR? De Pletterij, Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem

WANNEER? Donderdagavond 20 oktober, vanaf 20:00 (inloop 19:30)

WIE? Trainer Belia Heilbron