Laden Evenementen
muziek | dinsdag 22 jun 19:30 - 20:30

22 JUN ’21 – VONDELIER: DEBUTALBUM PRESENTATIE 2021 (1e SESSIE & LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

VONDELIER is een jazzband met de ongebruikelijke bezetting van zang, twee gitaren en contrabas.

Samen met Amsterdams dichter Mark Opfer schrijft William Barrett de muziekstukken voor Vondelier. Marks lyrische teksten en Williams jazz composities worden samengesmeed tot een muzikaal werk. In de herfst van 2020 heeft Vondelier haar debuutalbum opgenomen in de legendarische studio Fattoria Musica, 8 ijzersterke muziekstukken zijn daar uitgekomen. Deze zomer presenteert Vondelier haar eerste gelijknamige plaat ‘Vondelier’.

Hoe houd je je menselijkheid in een steeds minder menselijke wereld? Niets verbindt ons meer dan de taal. We zijn er in voorgelezen, maken er de beste vriendschappen mee en spreken zo onze liefde uit. Na het maken van vele reizen, het repareren van huizen en poëzie voorlezen vonden tekstdichter Mark Opfer en componist William Barrett een symbiose in muziek en taal. Vondelier maakt in heldere warme klanken en verhalende teksten een wereld waarin je een dromerig avontuur binnenstapt. Onze muziek komt tot leven door Laura Dooge (zang), William Barrett (contrabas), Gijs Idema & Linus Eppinger (gitaar).

Vanwege het geringe aantal zitplaatsen dat we momenteel kunnen aanbieden zijn er deze avond 2 sessies; een vroege: 19.30-20.30 en een late: 20.45-21.45. Alleen de 1e sessie wordt live gestreamd.

VENTILATIE IN DE THEATERZAAL -ter info
De Pletterij heeft in de zaal een uitstekende luchtverversings-installatie hangen die werkt op basis van het gemeten CO2-gehalte in de zaal. De installatie is zichtbaar als 2 hele grote bakken aan het plafond. Een voor de afvoer van lucht, de ander voor aanvoer van verse lucht van buiten. Omdat de lucht niet wordt gekoeld heeft de verse lucht de temperatuur van de buitenlucht. Het CO2- gehalte is gemiddeld rond de 600PPM.

LIVE-STREAM -info & kosten
De realtime-livestream ticketprijs bepaal je zelf. Je koopt een ticket/tickets via de website. We vragen een minimumbedrag van €5,00 pp (incl.9% btw). Samen kijken kan, je hoeft in principe maar één keer te betalen maar voel je zeker vrij om per persoon te betalen. Wij kunnen zo de muzikanten een realistische vergoeding bieden én zorgen dat ons programma ouderwets eigenzinnig blijft! Een half uur voor de start van het concert krijg je per email een link doorgestuurd naar de livestream. Bij een dubbele sessie wordt alleen de 1e sessie live-gestreamd.

WE ARE PUBLIC
Dit concert is geselecteerd door We Are Public.
Houders van een ‘WAP-pas’ kunnen een gratis livestream ticket downloaden.