Laden Evenementen
muziek | dinsdag 22 jun 20:45 - 21:45

22 JUN ’21 – VONDELIER: DEBUTALBUM PRESENTATIE 2021 (2e SESSIE)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

VONDELIER is een jazzband met de ongebruikelijke bezetting van zang, twee gitaren en contrabas.

Samen met Amsterdams dichter Mark Opfer schrijft William Barrett de muziekstukken voor Vondelier. Marks lyrische teksten en Williams jazz composities worden samengesmeed tot een muzikaal werk. In de herfst van 2020 heeft Vondelier haar debuutalbum opgenomen in de legendarische studio Fattoria Musica, 8 ijzersterke muziekstukken zijn daar uitgekomen. Deze zomer presenteert Vondelier haar eerste gelijknamige plaat ‘Vondelier’.

Hoe houd je je menselijkheid in een steeds minder menselijke wereld? Niets verbindt ons meer dan de taal. We zijn er in voorgelezen, maken er de beste vriendschappen mee en spreken zo onze liefde uit. Na het maken van vele reizen, het repareren van huizen en poëzie voorlezen vonden tekstdichter Mark Opfer en componist William Barrett een symbiose in muziek en taal. Vondelier maakt in heldere warme klanken en verhalende teksten een wereld waarin je een dromerig avontuur binnenstapt. Onze muziek komt tot leven door Laura Dooge (zang), William Barrett (contrabas), Gijs Idema & Linus Eppinger (gitaar).