Laden Evenementen
Event | zondag 22 mei 15:00 - 17:00

22 MEI ’22 – BOEKPRESENTATIE: ‘RAZENDE STILTES’ VAN ARTIEN UTRECHT (& LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Op zondag 22 mei 2022 presenteert Uitgeverij In de Knipscheer vanaf 15.00 uur de bundel  Razende Stiltes van Artien Utrecht. Het boek verschijnt in de Extazereeks-essays van Uitgeverij In de Knipscheer.

U bent van harte  uitgenodigd de presentatie mee te maken in de Pletterij, centrum voor debat en cultuur in Haarlem. In het programma wordt Artien Utrecht geïnterviewd door Peter de Rijk. Verder is er een bijdrage van Cor Gout, redacteur van de Extazereeks. Het verschijnen van het boek wordt gevierd met een speciaal optreden van de Indonesische cellist Alfian Emir Adytia.

Zaal open 14.15 uur. Aanvang 15.00 uur stipt. Einde 17.00 uur. Het programma wordt ook live gestreamd. U kunt de livestream volgen op de homepage van debat- en cultuurpodium Pletterij, op hun Facebook-pagina of op hun Youtube-kanaal. Op het moment van de uitzending openen zich op deze drie platforms vensters met de livebeelden. Een inlogcode is niet nodig. Op YouTube kunt u de uitzending later ook terugzien.