Laden Evenementen
muziek | maandag 22 mrt 20:00 - 21:30

22 MRT ’21 – CONCERT: HYDRA ENSEMBLE (& LIVE-STREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
22 MRT - CONCERT: HYDRA ENSEMBLE -standaard
10,00
15 beschikbaar
22 MRT - CONCERT: HYDRA ENSEMBLE -vriend
9,00
15 beschikbaar
22 MRT - CONCERT: HYDRA ENSEMBLE -HlemPas
7,50
15 beschikbaar
22 MRT - CONCERT: HYDRA ENSEMBLE -jong <25jr
7,50
15 beschikbaar
22 MRT - CONCERT: HYDRA ENSEMBLE -Live-Stream
5,00
250 beschikbaar

HYDRA ENSEMBLE is an electro-acoustic quartet based in Rotterdam.

It features Nina Hitz (cello), Lucija Gregov (cello), Gonçalo Almeida (double bass) and Rutger Zuydervelt aka Machinefabriek (electronics).

The ensemble is a juncture of four distinctive expressions finding common ground. Together they form a four-headed entity that emerges from highly pensive collective improvisations, creating an intricate patchwork of concurrent melodic lines, textural explorations and expansive drones.

The quartet’s sonic language exists on the cracks of free improvisation, minimalism and experimental foreboding ambience. Hydra Ensemble’s sonic language is as ominous and majestic as the multi-headed Greek mythical animal they’re named after.

TER INFO: VENTILATIE IN DE THEATERZAAL
De Pletterij heeft in de zaal een uitstekende luchtverversings-installatie hangen die werkt op basis van het gemeten CO2-gehalte in de zaal. De installatie is zichtbaar als 2 hele grote bakken aan het plafond. Een voor de afvoer van lucht, de ander voor aanvoer van verse lucht van buiten. Omdat de lucht niet wordt gekoeld heeft de verse lucht de temperatuur van de buitenlucht. Het CO2- gehalte is gemiddeld rond de 600PPM.

LIVE-STREAM
De realtime-livestream ticketprijs bepaal je zelf. Je koopt een ticket/tickets via de website. We vragen een minimumbedrag van €5,00 pp (incl.9% btw). Samen kijken kan, je hoeft in principe maar één keer te betalen maar voel je zeker vrij om per persoon te betalen. Wij kunnen zo de muzikanten een realistische vergoeding bieden én zorgen dat ons programma ouderwets eigenzinnig blijft! Een half uur voor de start van het concert krijg je per email een link doorgestuurd naar de livestream. Bij een dubbele sessie wordt alleen de 1e sessie live-gestreamd.