Laden Evenementen
Debat | dinsdag 22 nov 20:00 - 22:00

22 NOV ’22 – HAARFIJN DEBAT: VROUW, LEVEN, VRIJHEID

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Op 22 november 20.00 uur organiseren de Rooie Vrouwen Zuid-Kennemerland een HAARfijn debat over de ontwikkelingen in Iran.

Het Iraanse protestlied Vrouw, leven vrijheid wordt wereldwijd gezongen. Het lied is geïnspireerd op het Koerdische gezegde ‘Jin, Jiyan, Azadî’. Protesten tegen het Iraanse regime begonnen na de dood van de Koerdisch-Iraanse Mahsa Amini, die werd gearresteerd omdat ze haar hoofddoek niet volgens de regels droeg. Ze werd zwaar mishandeld en overleefde dat niet.

De avond zal beginnen met de indrukwekkende toespraak van Nazanin Boniadi in de VN Veiligheidsraad. Tijdens de avond bespreken we wat de ontwikkelingen in Iran persoonlijk betekenen voor Nederlanders die Iraanse en Koerdische wortels hebben. Hoe kunnen wij hier en nu onze steun betuigen.

Met Matin Abassi, gemeenteraadslid gemeente Haarlem, en Asefeh Eskandari.

_

Toegang gratis, wel is het aanbevolen om een ticket te reserveren.
Deur open en inloop met gratis kopje koffie of thee om 19.30 uur.

LIVESTREAM
Je kunt deze livestreams gratis volgen op ons Youtube-kanaal na afloop is het debat er als podcast terug te zien.

Uit eten voor het debat?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!

 

_

Photo credit:
Photo By Pirehelokan – Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=123658713

Rooie Vrouwen PvdA Zuid Kennemerland