Laden Evenementen
Event | dinsdag 23 jun 20:00 - 21:00

23 JUN ’20 – ONLINE EVENT: DE BIBLIOTHEEK PRESENTEERT: WOORD VOOR WOORD

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Een nieuwe generatie rappers staat in de startblokken om zichzelf te presenteren aan de wereld! Rijmende metaforen, punchlines en ritmes uit het hart gegarandeerd.

DEZE VOORSTELLING KUN JE (ALLEEN) LIVE ONLINE BEZOEKEN VIA DE PLETTERIJ WEBSITE, FACEBOOK EN YOUTUBE PAGINA’S – KIJK MEE!

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland en de Pletterij slaan de handen ineen voor een zomerprogramma waarin creatieve Haarlemmers centraal staan. Hiphop-community Woord voor Woord is onderdeel van het Meemaakpodium Schalkrijk, een platform waar evenementen worden georganiseerd voor en door de wijk in de Bibliotheek Schalkwijk.

 

Bibliotheek Zuid-Kennemerland

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland is een modern kenniscentrum met toegang tot verhalen, informatie en cultuur. Zij stimuleert het plezier, de ontwikkeling en ontplooiing van burgers in de lokale samenleving en speelt als ontmoetingsplaats een belangrijke rol bij de sociale binding.

https://www.bibliotheekzuidkennemerland.nl