Laden Evenementen
muziek | maandag 23 nov 20:45 - 21:45

23 NOV ’20 – CONCERT: MICHEL DUIJVES & UPPERWORLD, UNDERWORLD ENSEMBLE (2E SESSIE)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Michel Duijves & Upperworld Underworld Ensemble spelen ‘Return to Familiar Grounds’.

Klarinettist, basklarinettist, componist en fotograaf Michel Duijves is van 1960.
Het leek hem mooi om in zijn zestigste levensjaar met de drie disciplines muziek, fotografie en dichtkunst het bestaan als kunstenaar te onderstrepen. Tegelijkertijd wil hij zijn gevoel uitdrukken voor de zeven plekken waar hij gewoond heeft. Den Helder, Alkmaar, Bergen, nogmaals Alkmaar, Amsterdam, Halfweg en Heemstede.

Eind oktober publiceert Michel Duijves het boek Return to Familiar Grounds met daarin een door hem gemaakte serie oude en recente foto’s van de plekken waar hij gewoond heeft. Een extra dimensie in het boek vormen zeven nieuwe gedichten van Elly Stolwijk, met die woonplekken en Duijves’ levensloop in gedachten. Voor dit project maakte hij ook zeven nieuwe composities. Twee al bestaande stukken omlijsten deze nieuwe composities. Alle muziek en de gedichten komen op een CD achterin het boek te staan.

Maar dit project kan niet alleen in boekvorm of op CD verschijnen. We willen dit voor publiek spelen! Het Upperworld Underworld Ensemble gaat dit doen in een scenografie van  Ruth Becker.

LINE-UP:
Corinne Moerbeek – piano,
Elly Stolwijk – voordracht,
Frank Stolwijk sopraan- en tenorsax,
Matthijs Tuijn – elektrische gitaar en basgitaar,
Michel Duijves – klarinet en basklarinet.

 

 

 

 

 

 

 

TER INFO: VENTILATIE IN DE THEATERZAAL
De Pletterij heeft in de zaal een uitstekende luchtverversings-installatie hangen die werkt op basis van het gemeten CO2-gehalte in de zaal. De installatie is zichtbaar als 2 hele grote bakken aan het plafond. Een voor de afvoer van lucht, de ander voor aanvoer van verse lucht van buiten. Omdat de lucht niet wordt gekoeld heeft de verse lucht de temperatuur van de buitenlucht. Het CO2- gehalte is gemiddeld rond de 600PPM.

LIVE-STREAM (alleen de 1e sessie wordt live-gestreamd!)
De realtime-livestream ticketprijs bepaal je zelf. We vragen een minimumbedrag van €5,00 pp (incl.9% btw). Samen kijken kan, je hoeft in principe maar één keer te betalen maar voel je zeker vrij om per persoon te betalen. Wij kunnen zo de muzikanten een realistische vergoeding bieden én zorgen dat ons programma ouderwets eigenzinnig blijft!