Laden Evenementen
Debat | woensdag 24 feb 16:00 - 16:30

24 FEB ’21 – EVENT: EEN GOED GESPREK MET… MYLOU FRENCKEN

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Ook dit seizoen voert Jan Hoekema iedere woensdag ‘Een goed gesprek met…’.

Prominente of minder prominente Haarlemmers uit bestuur, politiek, cultuur, maatschappelijk leven en MKB worden een half uur geïnterviewd over hoe de Corona-crisis hun leven en werk beïnvloedt en hoe zij verwachten dat de stad er na deze crisis uit zal zien.

Deze week: MYLOU FRENCKEN  (1966). In de Nederlandse kleinkunst- en theaterwereld neemt Mylou Frencken al jaren een geheel plaats in. Mylou (zangeres, liedschrijfster) treedt op in diverse samenstellingen. Zij speelt programma’s met Pieter Tiddens (o.a. Rouwrevue), Dorine Wiersma (Waagstukken), gitarist Ronald Schmitz (Zinloos Zuchten) en zandtekenares Gerrie Hondius (Aanwaaien), maar verzorgt ook muzikale talkshows in samenwerking met Frénk van der Linden (Frénk en Frencken).

Frencken is dagelijks op tv te zien als de barvrouw in Met het Mes op Tafel, en ging helemaal los in de galavoorstelling ter gelegenheid van het 100-jaig jubileum van de Haarlemse Stadsschouwburg (2018). Zij publiceerde in 2017 het Boek Leven in het Lied, en koppelde daar een theatertour aan met vele gastartiesten, onder wie Kees Torn en Brigitte Kaandorp. Ook is zij columniste voor het blad Zin. Sinds februari 2021 runt zij samen met Gerrie Hondius en Simone Lensink Theater de Liefde aan het Begijnhof in Haarlem.

LIVE-STREAM
Het meekijken met het gesprek via de website, YouTube of FaceBook is gratis.