Laden Evenementen
muziek | woensdag 24 jun 19:30 - 20:45

24 JUN ’20 – CONCERT: PELICAN THREE (1) 19:30-20:30 uur

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

PELICAN THREE (sessie 1)

Vanwege de grote belangstelling voor dit concert en het geringe aantal zitplaatsen dat we momenteel kunnen aanbieden heeft de band aangeboden twee sessies te spelen. Voor deze 1e sessie zijn de zaaltickets helaas uitverkocht. Wel kun je nog tickets aanschaffen voor de live-stream (alleen de 1e sessie wordt live-gestreamd).

Voor de 2e sessie (zie: PELICAN THREE – sessie 2 20.45-21.45 uur) zijn nog wel een aantal tickets beschikbaar.

 

LIVE -STREAM

Een unieke ervaring: dit concert is te zien en te horen door live aanwezig te zijn, slechts 12 zitplaatsen beschikbaar, maar ook via de realtime livestream na het aanschaffen van een kaartje om mee te kijken. Met het kopen van een kaartje zorg je ervoor dat de muzikanten betaald kunnen optreden.

Duur: Het concert zal zo’n 45 minuten duren, via FaceBook is er ruimte voor interactie via de chat.

Ticketprijs: (realtime-livestream) bepaal je zelf. We vragen een minimumbedrag van €7,50 pp (incl.9% btw). Samen kijken kan, je hoeft in principe maar één keer te betalen maar voel je zeker vrij om per persoon te betalen. Wij kunnen zo de muzikanten een realistische vergoeding bieden én zorgen dat ons programma ouderwets eigenzinnig blijft!

Info aanpak online concert: een livestream kan nooit een fysiek concert vervangen. Wel is het een bijzonder middel om muziek te delen. Doordat het concert alleen ‘real time’ is te zien en alleen door diegenen die een kaartje hebben gekocht om mee te kijken, proberen we de energie en de unieke ervaring van het bijwonen van een live-concert te benaderen.

Hoe: Via de website kun je via Ideal een kaartje aanschaffen. Bij ontvangst van de betaling ontvangt u van ons -binnen 24 uur- een bevestigingsmail. Op de dag van het concert delen wij met u de YouTube link. Woensdag vanaf 19.50 uur, tien minuten voor aanvang, zal de stream dan beschikbaar zijn.

Bereid zelf thuis voor: Voor de beste ervaring speelt u het concert af op uw televisie, aangesloten op een goede geluidsinstallatie of met koptelefoon. U kunt dit vooraf testen met ieder andere video op YouTube. Smart Tv’s doen dit digitaal, anders kan u uw computer/laptop via een HDMI kabel aansluiten.

———- // ———-

The Pelican Three; the new trio of trumpet player Dirk Beets, saxophonist and bass clarinettist Iman Spaargaren and guitarist Mark Tuinstra deliberately wallows in idiosyncratic compositions by using a wide range of sounds and textures.

The music of the trio ranges from lyrical chamber music to raw punk and from sensitive free compositions to humorous escapades with respect for and knowledge of the jazz tradition.

Intense interplay of the three team players creates crystal clear storylines, passionate solos and makes use of space in this unusual line-up in an organic way.

Beets, Spaargaren and Tuinstra embark on a musical adventure and hope to come out alive!

Check them out on Bandcamp: https://pelicanthree.bandcamp.com

Line up:
Dirk Beets – trumpet, flugel horn
Iman Spaargaren – tenor saxophone, bass clarinet
Mark Tuinstra – guitar
———-//———-

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.
This concert is supported by the Performing Arts Fund NL.