Laden Evenementen
muziek | vrijdag 24 jun 20:00 - 22:00

24 JUN ’22 – JAPONE ARTISTS (muziek & theater)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

JAPONE ARTISTS

Op vrijdag 24 juni treedt de Japanse muziek & theatergroep Japone Artists op in de Pletterij. De groep is opgericht in 2016 door de sopraan/zangeres Utako Arakawa uit Haarlem en bestaat uit 8 Japanse musici, dansers en een visual artist die in Nederland, Duitsland en Japan wonen. Ze spelen een mix van traditionele Japanse en klassieke muziek, moderne en traditionele dans, theater en visuele kunst.

Aan dit optreden zullen 3 leden van de groep deelnemen: Utako Arakawa (zang), Ayumi Matsuda (fluit) en Yusuke Morita (basgitaar). Yuseke Morita woont in Tokyo en heeft muziek gespeeld voor Japanse tekenfilms (anime) zoals Hirune-Hime (Napping Princess), Carol & Tuesday en recent Shenmue. Yusuke speelt op een basgitaar van instrumentmaker Adamovic uit Haarlem. Het programma is meteen de try out voor hun optreden op het evenement Hyper Japan in Londen. Afgelopen jaar deden ze al online mee en nu voor het eerst live. Dit concert verplaatst je naar een bijzondere wereld van Japanse traditionele en moderne muziek, eigen nummers, improvisatie en klassieke muziek (aria uit Madama Butterfly) die alle leeftijden zal aanspreken!

Voorproefjes:
Japoneartists.com
Japone Artists on YouTube