Laden Evenementen
Debat | woensdag 24 mrt 16:00 - 16:30

24 MRT ’21 – EVENT: EEN GOED GESPREK MET… JUR BOTTER (gratis livestream)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Ook dit seizoen voert Jan Hoekema iedere woensdag ‘Een goed gesprek met…’.

Prominente of minder prominente Haarlemmers uit bestuur, politiek, cultuur, maatschappelijk leven en MKB worden een half uur geïnterviewd over hoe de Corona-crisis hun leven en werk beïnvloedt en hoe zij verwachten dat de stad er na deze crisis uit zal zien.

Deze week: Jur Botter (1964) is sinds 2016 wethouder in de gemeente Haarlem. In dit college is hij verantwoordelijk voor de portefeuilles Jeugd, Onderwijs, Vastgoed, Bedrijfsvoering en Dienstverlening.
Jur is sinds 1990 lid van D66 en politiek actief. Hij staat bekend als een betrokken bestuurder die zichzelf tot politiek doel heeft gesteld om de kloof tussen inwoners en politiek te verkleinen. Het programma Nieuwe Democratie waar Jur verantwoordelijk voor is, ziet hij als een grote stap vooruit. Jur is gehuwd en vader van twee kinderen (1997 en 1999).

LIVE-STREAM
Het meekijken met het gesprek via de website, YouTube of FaceBook is gratis.