Laden Evenementen
muziek | maandag 24 okt 20:00 - 22:00

24 OKT ’22 – CONCERT: TRIO BLIK

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
24 OKT: TRIO BLIK -standaard
10,00
60 beschikbaar
24 OKT: TRIO BLIK -HlemPas
7,50
60 beschikbaar
24 OKT: TRIO BLIK -jong<25jr
7,50
60 beschikbaar
24 OKT: TRIO BLIK -livestream
5,00
250 beschikbaar

Blik zijn:
Annelie Koning – zang
Luc Ex – bass
Tristan Renfrow – drums

Trio Blik is de nieuwe groep rond muzikant en componist Luc Klaasen (Luc Ex). Lux was bassist bij The Ex van 1983- 2002. Daarna sloeg hij zijn muzikale vleugels wijd uit en werd wereldwijd een gewaardeerd en gerespecteerd musicus binnen de gecomponeerde en geïmproviseerde muziek. Zijn muziek is altijd stuwend, groovend, fris met een aanstekelijke mix van gecomponeerde en geïmproviseerde elementen.

Trio Blik presenteert haar nieuwe album PREPARE MOVE FINISH

Koning schakelt, ogenschijnlijk moeiteloos, tussen het zingen van een gedicht en het improviseren van een origineel verhaal door de teksten. Luc Ex creëert warme, aanstekelijke grooves die speels en effectief reageren op de teksten, maar er niet door getemd kunnen worden. Renfrows heldere en directe grooves verbinden ze allemaal en laten geen ruimte voor twijfel. Het trio schakelt gemakshalve over van strak ingestudeerde stukken naar improvisatie en vice versa.

Ze brachten net hun eerste album uit genaamd ‘Move Prepare Finish’ met 12 gloednieuwe stukken. Muziek is geschreven door Annelie Koning & Luc Ex en met teksten/gedichten van Charles Bukowski, Gertrude Stein en Annelie Koning. Het album wordt gepresenteerd in de vorm van een blikje, ontworpen door kunstenaar Milou van Ham.

Een IJzersterke combinatie, blikverruimend!

Voorproefjes:
https://youtu.be/L2WyPtZwhs4
https://youtu.be/3DuaGAefexg