Laden Evenementen
Film | donderdag 25 jun 20:00 - 22:30

25 JUN ’20 – FILMCAFE: THE HOLY MOUNTAIN (Jodorowsky)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

FILMCAFE DE ONDERSTROOM

In Filmcafe De Onderstroom laten we maandelijks aan de hand van een thema films zien die zich op de grenzen van het arthouse genre afspelen. Films die zich schuilhouden ergens diep onder de oppervlakte van de films die we wekelijks in de bioscoop te zien krijgen. Die uitdagen, experimenteren en gezien moeten worden op een groot scherm met tijd en ruimte om erover na te praten. Wees klaar om meegevoerd te worden in de onderstroom!

THEMATISCHE ARTHOUSE-SERIES, EDITIE 1 VOORJAAR 2020: ‘MYSTIEK’ IN FILM

The Holy Mountain (1973) van de surrealistische regisseur Alejandro Jodorowsky kan met gemak een cult film genoemd worden en als een twee en een half uur durende lsd trip gezien en ervaren worden. De film is onvoorspelbaar, surrealistisch, provocerend en zo nu en dan compleet van de pot gerukt. In deze film zal je beelden zien die je nooit meer zal vergeten. Ga er zonder voorkennis in en laat de film in al zijn gekte over je heen spoelen.