Laden Evenementen
Debat | dinsdag 25 okt 20:00 - 22:00

25 OKT ’22 – HAARFIJN DEBAT: ABORTUSSTRIJD (externe organisator)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

ABORTUSSTRIJD 2022

Op 25 oktober organiseren de Rooie Vrouwen Zuid-Kennemerland een HAARfijn debat over abortusstrijd anno 2022. Met als spreekster Lilianne Ploumen, groot voorvechter van abortusrechten en oprichter van She Decides. Met een bijdrage van Lydia Hofman, voorzitter van de Rooie Vrouwen PvdA. Aanleiding voor dit debat is de hinderlijke, lawaaierige en bedreigende demonstratie van een groep Amerikaanse witte mannen bij Bloemenhove. De internationale verrechtsing en afbraak van vrouwenrechten komt zo wel erg dichtbij.
Het is tijd voor nieuwe strijd.

Naast de noodzaak een veilige toegang tot abortusklinieken te garanderen, willen we ook bespreken hoe groot de impact is van machtige lobby’s die dit soort anti-abortus mannengroepen financieren. En wat we daar tegenover moeten stellen.

Gratis toegang, wel reserveren!
Inloop 19:30 uur (met een gratis kop koffie van de Rooie Vrouwen), programma van 20.00 tot 21.45 en een borrel na.

LIVESTREAM
Je kunt deze livestreams gratis volgen op ons Youtube-kanaal na afloop is het debat er als podcast terug te zien.

Uit eten voor het debat?
Je kunt in de Pletterij bij Ethiopisch restaurant Queen of Sheba een bijzonder lekkere, authentieke en betaalbare maaltijd krijgen. En, op vertoon van je Pletterij ticket krijg je 15% korting op de rekening!

Rooie Vrouwen PvdA Zuid Kennemerland