Laden Evenementen
muziek | donderdag 25 okt 20:30 - 22:30

25 oktober Erwtensoep

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

ERWTENSOEP is vooral een verhaal van ontmoetingen en gedeelde interesses. Sabien Witteman en Patrice Ferrasse zijn een artiestenpaar in het leven en op het podium. Beiden hebben muzikale ervaring vanaf de jaren tachtig. Sabien met Haarlemse roots was de drummer van de Nederlandse punkrockband “The Ex”. Sabien en Patrice keerden onlangs terug naar hun favoriete instrumenten: gitaar, accordeon, drums, om zo ​​betoverende en hypnotiserende muziek te creëren. Hun off-beat composities wortelen  in de klassieke liedjes van populaire muziek uit de twintigste eeuw vermengd met de huidige pop en rock en roll muziek. Geluiden worden nieuw dankzij een originele instrumentatie. Het duo destilleert hun muziek zonder remmingen terwijl ze donkere en delicate zang combineren met heldere en energieke instrumenten, gedragen door de diepe en majestueuze stem van Sabien.

Deze “jonge” groep heeft nog niet veel pers gehad, maar is zeker de moeite waard om te komen zien. Laat je niet op het verkeerde been zetten door hun bandnaam, maar kom deze soep zelf proeven.

Ze spelen regelmatig in Franse kunstkringen, en treden ook in Duitsland en België op.
Je kunt alle informatie op hun website vinden  http://www.erwtensoep.fr
Sabien Witteman: Zang, drums, accordeon, synth, stompbox 
Patrice Ferrasse  :gitaar,  bas, harmonica, synth, koor. 
Hier een voorproefje:

en deze: