Laden Evenementen
muziek | zaterdag 26 jan 20:30 - 22:30

26 JAN ’19 – CONCERT: Celano/Badenhorst/Baggiani

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Je kunt op 26  januari in de Pletterij het trio Celano/Badenhorst/Baggiani beluisteren. Zij touren de eerste twee maanden langs zalen in Nederland, België en Oostenrijk.

Het trio bestaat uit de Argentijnse drummer, componist en producer Marcos Baggiani, de Belg Joachim Badenhorst op klarinet en tenorsax en de eveneens Argentijnse gitarist en componist Guillermo Celano.

Het trio heeft recent een nieuwe plaat uitgebracht op het Portugese label Clean Feed. met de titel Lili & Marleen. De pers schrijft over deze CD: “De nieuwe plaat, die door het Portugese label Clean Feed werdt uitgebracht, borduurt wel voort op de vorige uiting, met de kanttekening dat het allemaal nog wat intenser, compacter en rijper klinkt. Het drietal is perfect in staat om een bekende song (de WO II-klassieker ‘Lili Marleen’) binnenste buiten te keren. … Zo is ‘Lili & Marleen’ een fijne voortzetting van een discografie waar de heren trots op mogen zijn.”  Herman Te Loo, JazzFlits sept 2018, NL.

“Samenhangende, fraai opgebouwde composities met fascinerend solowerk van de bandleden. Met name het solistisch samenspel van Joachim Badenhorst op tenorsaxofoon en klarinetten en gitarist Celano zorgen voor het nodige vuurwerk. Op onvoorspelbare wijze begeleid door slagwerker en percussionist Baggiani; stuwend en meeslepend.” – Jazzenzo

 

Beluister hier de CD:

We Are Public heeft dit concert geselecteerd. Houders van een WAP-pas hebben gratis toegang.