Laden Evenementen
muziek | vrijdag 26 nov 20:00 - 21:30

26 NOV ’21 – CONCERT: VANBINSBERGEN PLAYSTATION – REMISE TOUR

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

TESTEN VOOR TOEGANG
Voor dit evenement geldt momenteel dat er maximaal 45 bezoekers binnen kunnen. Reservering of ticket via de website is vereist, evenals (voor iedereen van 13 jaar en ouder) het tonen van het Coronatoegangsbewijs.

VANBINSBERGEN PLAYSTATION – REMISE TOUR

Corrie van Binsbergen reist met haar heerlijk energieke band Vanbinsbergen Playstation langs de Nederlandse jazzpodia met de REMISE-tour, een ‘best-of’ feest met stukken uit hun rijke repertoire en nieuw werk. De naam duidt op het besluit van Van Binsbergen zich toe te gaan leggen op componeren. Ze stopt met het organiseren van tournees voor bands, projecten en festivals. De trein die al sinds de start van haar eerste band Corrie en de Brokken in 1986 doordendert gaat voorlopig de remise in. Van Vanbinsbergen Playstation verschenen drie CD’s: Live (nominatie Edison Publieksprijs 2016), Tales Without Words in 2017 en eind 2018 het album 10.

Een van de superlatieven uit de vele lovende recensies: Frontvrouw en gitariste Corrie van Binsbergen is een soort hogepriesteres als het gaat om componeren. Vanbinsbergen Playstation is een superformatie, drijvend op magnifiek componeerwerk, sublieme uitvoeringspraktijken en ultiem luistergenot. Niet redeneren maar beleven, dát is de muziek van dit Playstation. (JazzNu).

LINE UP:
METE ERKER – tenorsax, basklarinet
MIGUEL BOELENS – altsax, sopraansax
MORRIS KLIPHUIS – hoorn, trompet
JOOST BUIS – trombone, lapsteel
ALBERT VAN VEENENDAAL prepared – piano
CORRIE VAN BINSBERGEN – gitaar
DION NIJLAND – bas
YONGA SUN – drums

www.corrievanbinsbergen.com

  • Lees alle recensies HIER
  • Zie de aftermovie North Sea HIER
  • En meer video’s HIER
  • Playstation op Spotify HIER

LIVE-STREAM
De realtime-livestream ticketprijs bepaal je zelf. We vragen een minimumbedrag van €5,00 pp (incl.9% btw). Samen kijken kan, je hoeft in principe maar één keer te betalen maar voel je zeker vrij om per persoon te betalen. Wij kunnen zo de muzikanten een realistische vergoeding bieden én zorgen dat ons programma ouderwets eigenzinnig blijft!