Laden Evenementen
Film | woensdag 26 sep 14:00 - 16:30

26 september Maigret et l`affaire Saint-Fiacre (1959) – Jean Delannoy

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Inspecteur Maigret reist naar het Franse platteland om een vriendin, de hertogin van Saint Fiacre, te bezoeken. Ze heeft een brief ontvangen, die haar overlijden voorspelt. Een paar dagen later sterft ze aan een hartaanval, maar Maigret gelooft er niks van dat het een echte hartaanval was. De legendarische Franse acteur Jean Gabin is onvergetelijk in de titelrol. De film won diverse prijzen. Meer informatie over de film vindt u hier.

 

Deze film is door de redactie van We Are Public geselecteerd. Leden van WAP hebben op vertoon van hun WAP-Pas gratis toegang. De motivering van de WAP-redactie luidt:

Klassieke Franse misdaadfilm

Op deze filmmiddag in de Pletterij wordt de klassieker Maigret et l’Affaire Saint-Fiacre (1959) vertoond. De film is een ouderwetse misdaadthriller, waarin Jean Gabin de rol van detective Jules Maigret op zich neemt.