Laden Evenementen
Debat | dinsdag 25 mei 20:00 - 21:00

25 MEI ’21 – DEBAT: WORDT EEN LEEFBARE OUDEWEG WERKELIJKHEID? (GRATIS LIVESTREAM)

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
25 MEI: Debat Oudeweg (2) -gratis Livestream
0,00
250 beschikbaar

Wordt een leefbare Oudeweg bij de Prinsenbrug werkelijkheid?

De Oudeweg is nu druk en vervuild. Het meest in de buurt van de Prinsenbrug. Precies daar zijn allerlei ontwikkelingen gepland, zoals woningen op het Dantuma terrein, rehabilitatie van de Oerkap, een onderdoorgang Prinsenbrug, aanleggen van een fietsroute, versmallen Oostersingelgracht en nieuwe functies op het Haarlemmerstroomterrein. De Oudeweg is van belang voor bewoners en bedrijven.

Zijn goede luchtkwaliteit, een gezonde woonomgeving, verkeersveiligheid en goede bereikbaarheid van bedrijven wel te verenigen? Of moet er fors worden gekozen? De lange termijn ambities van de politiek in Haarlem zijn op papier hoog.  Duurzaamheid, milieu, stedenbouwkundige kwaliteit, andere mobiliteit en groen staan bovenaan. Maar hoe zal het in de praktijk gaan?

In dit tweede debat gaan politici onder leiding van Henk van Waveren in gesprek over de vraag: “Wordt een leefbare Oudeweg bij de Prinsenbrug werkelijkheid”?

LIVE-STREAM
Het meekijken met het debat via de website, YouTube of FaceBook is gratis – na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.