Laden Evenementen
Debat | dinsdag 25 mei 20:00 - 21:00

25 MEI ’21 – DEBAT: WORDT EEN LEEFBARE OUDEWEG WERKELIJKHEID? (GRATIS LIVESTREAM)

Live stream gratis

Voor deze live stream is geen ticket of reservering nodig. De Live stream start automatisch via YouTube.com/user/MCHHaarlem.

Heb je een vraag neem dan contact met ons op via info@pletterij.nl

LIVESTREAM
U kunt onze livestreams gratis volgen via de homepage van de website, onze Facebook-pagina of ons Youtube-kanaal en na afloop zijn ze als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

Wordt een leefbare Oudeweg bij de Prinsenbrug werkelijkheid?

De Oudeweg is nu druk en vervuild. Het meest in de buurt van de Prinsenbrug. Precies daar zijn allerlei ontwikkelingen gepland, zoals woningen op het Dantuma terrein, rehabilitatie van de Oerkap, een onderdoorgang Prinsenbrug, aanleggen van een fietsroute, versmallen Oostersingelgracht en nieuwe functies op het Haarlemmerstroomterrein. De Oudeweg is van belang voor bewoners en bedrijven.

Zijn goede luchtkwaliteit, een gezonde woonomgeving, verkeersveiligheid en goede bereikbaarheid van bedrijven wel te verenigen? Of moet er fors worden gekozen? De lange termijn ambities van de politiek in Haarlem zijn op papier hoog.  Duurzaamheid, milieu, stedenbouwkundige kwaliteit, andere mobiliteit en groen staan bovenaan. Maar hoe zal het in de praktijk gaan?

In dit tweede debat gaan politici onder leiding van Henk van Waveren in gesprek over de vraag: “Wordt een leefbare Oudeweg bij de Prinsenbrug werkelijkheid”?

Sprekers:

  • Matin Abbasi (PvdA)
  • Misja de Groot (D66)
  • Sander van den Raadt (Trots Haarlem)
  • Gertjan Hulster (AP)