Laden Evenementen
muziek | zondag 27 jan 16:00 - 18:00

27 januari JazzX JELLE WILLEMS group

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Gitarist Jelle Willems bouwt met zijn band een muzikale brug tussen oud en nieuw. Symmetrische en harmonische structuren en solide samenspel vormen de basis van zijn muziek.

Jelle Willems studeerde in 2015 cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam en heeft er onlangs zijn masteropleiding voltooid. In Parijs volgde hij lessen bij vooraanstaande Europese musici als Nelson Veras en Bo van der Werff. Daarna ging Willems driftig aan de slag: eigen composities maken en vooral het eigen, uniek muzikale stemgeluid verder ontwikkelen. De door hem geschreven composities zijn geïnspireerd door de muzikale taal van de Franse componist Olivier Messiaen (1908 – 1992). De symmetrische structuren en toonladders die in de muziek van Messiaen te vinden zijn worden door Willems op een natuurlijke manier verwerkt in zijn composities en improvisaties. De band bestaat naast Jelle Willems uit Loran Witteveen, piano, Pedro Ivo Ferreira, contrabas en Tancrède Derijard-Kummer, drums.